Veerboot ticket zoeken

Zoek Glossa Volos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Glossa naar Volos met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Glossa Volos Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Glossa Volos ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Glossa Volos alternatieven hieronder.

Glossa Volos Veerboten

Glossa Gids

Glossa is gelegen in het noordwestelijke deel van het eiland Skopelos in de Noordelijke Sporaden. De kleine haven van Glossa heeft beperkte faciliteiten bij uitstappen, maar het stadje is vrijwel ongerept en vol leuke taverna's en mooie huizen. De beste manier om de stad te verkennen is te voet, hoewel zeer heuvelachtig.

Volos Gids

Volos is een kusthaven stad in Thessalië, gelegen halverwege op het Griekse vasteland. Volos heeft een sterke maritieme traditie vanwege haar ligging en is beroemd als het thuisland van de oude Griekse held Jason die samen met de Argonauten aan boord het schip ging op zijn zoektocht naar het Gulden Vlies. Volos is een industriële stad met een grote en drukke haven die diverse schepen verwelkomt in de drukke stad.

Zoek alternatieven naar Glossa Volos Veerboten