Veerboot ticket zoeken

Zoek Helsinki Riga veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Helsinki Riga Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Helsinki naar Riga ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Helsinki Riga of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Helsinki Riga Veerboten

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad en grootste stad van Finland, gelegen aan de oever van de Golf van Finland in de Oostzee. Helsinki heeft de drukste haven van Finland met een aantal passagiers terminals. Hier passeren jaarlijks meer dan een miljoen reizigers. De terminals zijn goed uitgerust met alle voorzieningen voor passagiers, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Riga Gids

Riga is de hoofdstad van Letland en de grootste stad van de Baltische staten. De haven van Riga is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en werd gebruikt voor de internationale handel zo ver terug als de 12e eeuw, toen de stad opgericht werd aan de oever van de rivier de Daugava. De haven en passagiersterminal biedt goede voorzieningen voor passagiers en is slechts op korte loopafstand van de oude binnenstad.

Zoek alternatieven naar Helsinki Riga Veerboten