Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Letland

Klik voor Kaart

Veerboten naar Letland via Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u Veerboten naar Letland bij alle belangrijke veerbootmaatschappijen, vanuit de meeste bekende havens, evenals enkele minder bekende havens!

Ferries.nl biedt 4 ferry overtochten naar Letland bij 2 veerbootmaatschappijen, vanuit 4 veerboot havens met een keuze uit ongeveer 3 bestemmingen in Letland.

Zie hieronder voor meer informatie over ferry overtochten naar Letland, of vraag een offerte aan door de gewenste route uit het menu te kiezen!

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Letland pagina!

Letland Gids

Letland ligt in de Baltische regio van Noord-Europa en wordt begrensd door Estland, Litouwen en Rusland. De hoofdstad Riga heeft prachtig geplaveide straten en art nouveau-architectuur, en is nog vrijwel onaangetast door het massatoerisme. Een aantal van de dorpen lijken bijna bevroren in de tijd te zijn. Zomertijd is een bijzonder magische tijd om Letland te bezoeken. Letland kent milde winters en koele zomers. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot zon 30°C. Het leuke van het koude weer in Letland is dat het land met sneeuw veranderd in een soort winter wonderland.

Veerboten naar Letland