Veerboot ticket zoeken

Zoek Helsinki St Petersburg veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Helsinki naar St Petersburg met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Helsinki St Petersburg Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Helsinki St Petersburg overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Helsinki St Petersburg overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Helsinki St Petersburg links.

Helsinki St Petersburg Veerboten

  • St Peter Line
    4 Wekelijks Helsinki St Petersburg afvaarten (14uur 0m)

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad en grootste stad van Finland, gelegen aan de oever van de Golf van Finland in de Oostzee. Helsinki heeft de drukste haven van Finland met een aantal passagiers terminals. Hier passeren jaarlijks meer dan een miljoen reizigers. De terminals zijn goed uitgerust met alle voorzieningen voor passagiers, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

St Petersburg Gids

Sint-Petersburg is een stad in Rusland, gelegen aan de rivier de Neva aan de Oostzee. De haven van Sint-Petersburg is de belangrijkste haven van Rusland met vervoersverbinding tussen de oost en west. Sint- Petersburg heeft een rijke geschiedenis en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer moderne en vooruitstrevende stad, hoewel soms beschreven als angstaanjagend. De haven van Sint-Petersburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf de stad, met alle voorzieningen op slechts enkele minuten loopafstand.

Zoek alternatieven naar Helsinki St Petersburg Veerboten