Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Rusland

Klik voor Kaart

Veerboten naar Rusland via Ferries.nl

Boek nu via Ferries.nl, en vertrek vanaf 4 havens richting Rusland. Ferries.nl biedt tickets voor Veerboten naar Rusland met 2 veerbootmaatschappijen, en een keuze uit 2 bestemming in Rusland.

Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Rusland Gids

Rusland wordt beschouwd als een deel van Oost-Europa. Hoewel het gedeeltelijk in het oosten van Europa en gedeeltelijk in het noorden van Azië ligt, het wordt gescheiden door het Oeralgebergte. Het land heeft een kustlijn langs de Arctische en de Stille Oceaan, alsmede de Oostzee en de Zwarte Zee en wordt begrensd door ongeveer veertien landen. Rusland wordt vaak omschreven als een land met ongelooflijke rijkdom, extreme armoede, krachtig met grote geesten, luxueuze paleizen en houten dorpjes. Rusland is een van de grootste landen ter wereld en heeft veel te bieden. Het bezoeken van Rusland, bekend om zijn uitgestrekte natuurgebieden, prachtige steden, wodka en matruska's, is een bijzondere ervaring.

Veerboten naar Rusland