Veerboot ticket zoeken

Zoek Hull Rotterdam veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Hull naar Rotterdam met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Hull Rotterdam Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Hull Rotterdam overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Hull Rotterdam overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Hull Rotterdam links.

Hull Rotterdam Veerboten

  • P&O Ferries
    7 Wekelijks Hull Rotterdam afvaarten (11uur 0m)

Hull Gids

Hull is een havenstad en is gelegen in Yorkshire, in het noordoosten van Engeland. Hull heeft een trotse maritieme erfgoed en is trots op haar haven die Hull verbindt met de rest van Europa. Hull heeft een fijne balans tussen erfgoed en cutting edge technologie en infrastructuur.

Rotterdam Gids

Rotterdam is de thuisbasis van de grootste haven van Europa, gelegen aan de Noordzee. Vroeger een klein vissersdorp, de haven beslaat nu zo'n 40 kilometer van het belangrijkste centrum van de stad aan de Noordzee. De haven biedt een volledig scala aan faciliteiten voor passagiers die Nederland bezoeken en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Hull Rotterdam Veerboten