Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Nederland

Klik voor Kaart

Veerboten naar Nederland via Ferries.nl

Boek nu via Ferries.nl, en vertrek vanaf 3 havens richting Nederland. Ferries.nl biedt tickets voor Veerboten naar Nederland met 3 veerbootmaatschappijen, en een keuze uit 3 bestemming in Nederland.

Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Nederland Gids

Nederland ligt in Westen-Europa. Het grenst in het westen aan de Noordzee, in het zuiden aan België en in het oosten aan Duitsland. Gladgeschoren weiden, kilometers asfalt, industrieterreinen en kaarsrecht geploegde akkers: het Nederlandse landschap lijkt volledig door mensenhanden gemaakt. Nederland is een van de meest dichtbevolkte land van Europa. De bevolkingsdichtheid in Nederland is ongeveer 400 mensen per vierkante kilometer. Na de auto is de fiets de meest populaire vervoerwijze: ruim een kwart van alle verplaatsingen in Nederland geschiedt per fiets. Nederland staat ook bekend om zijn lekkere kazen, houten klompen, authentieke windmolen, mooie tulpen, molens en coffeeshops. De hoofdstad (Amsterdam) trekt voornamelijk veel toeristen vanwege het grote aanbod aan cultuur en bezienswaardigheden

Veerboten naar Nederland