Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in IJsland

Klik voor Kaart

Veerboten naar IJsland via Ferries.nl

Ferries.nl biedt een breed scala van Veerboten naar IJsland aan met verschillende veerbootmaatschappijen - bekend en minder bekend.

Ferries.nl biedt momenteel ferry tickets aan voor overtochten naar 3 vertrekhavens in IJsland, met een ruime keuze uit tal van bestemmingen.

Hieronder vindt u meer informatie over Veerboten naar IJsland. Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

IJsland Gids

IJsland is een eiland in de Noord-Atlantische Oceaan, een groot land met een zeer kleine populatie. Het is beroemd om zijn warmwaterbronnen, geisers en actieve vulkanen en in de donkere wintermaanden een prachtig uitzicht op de Noorderlicht. Lavavelden bestrijkt een groot deel van het land en heet water wordt gepompt uit de grond te veel van de verwarming van het land te leveren. IJsland bevat enkele van de meest indrukwekkende natuurwonderen in Europa. De hoofdstad Reykjavik is vol geschiedenis van de Vikingen en is bekend om zijn hoge energie nachtleven geworden, de IJslandse's zeker weten hoe om te feesten! Tot 20 jaar geleden was IJsland een goed bewaard geheim, maar werd een enorme toeristische attractie. IJsland heeft in de afgelopen jaren genoten van een zeer hoge levensstandaard.

Veerboten naar IJsland