Veerboot ticket zoeken

Zoek Jersey Poole veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Jersey naar Poole boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Jersey Poole Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Jersey Poole, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Jersey Poole alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Jersey Poole Veerboten

Jersey Gids

Het eiland Jersey is de grootste van de Kanaaleilanden. De haven van Jersey ligt aan het zuidelijke uiteinde van het eiland. Er zijn twee havens voor bezoekers die de eilanden van beide kanten van het Kanaal bezoeken. Beide hebben een volledig assortiment van faciliteiten en bussen en taxi diensten die u direct buiten het terminalgebouw brengen.

Poole Gids

Poole is een kustplaats en zeehaven gelegen aan de zuidkust van Engeland in het Dorset. Poole is een drukke toeristische resort en was ooit een van de drukste havens in Engeland. De haven is tegenwoordig een commerciële haven voor vracht-en passagiersschepen en ook de thuisbasis van de Royal National Lifeboat Institution. De passagiersterminal heeft een goed aanbod van faciliteiten en toegang tot het openbaar vervoer en wegen naar de rest van het Verenigd Koninkrijk.

Zoek alternatieven naar Jersey Poole Veerboten