Veerboot ticket zoeken

Zoek Jersey Portsmouth veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Jersey naar Portsmouth met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Jersey Portsmouth Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Jersey Portsmouth veerboten, dienstregelingen, Jersey Portsmouth tarieven en over hoe u een Jersey Jersey ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Jersey Portsmouth alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Portsmouth naar Jersey pagina!

Jersey Portsmouth Veerboten

Jersey Gids

Het eiland Jersey is de grootste van de Kanaaleilanden. De haven van Jersey ligt aan het zuidelijke uiteinde van het eiland. Er zijn twee havens voor bezoekers die de eilanden van beide kanten van het Kanaal bezoeken. Beide hebben een volledig assortiment van faciliteiten en bussen en taxi diensten die u direct buiten het terminalgebouw brengen.

Portsmouth Gids

Portsmouth is de tweede grootste stad van het graafschap Hampshire gelegen aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is een belangrijke marinehaven en is de thuisbasis van beroemde schepen zoals de Tudor Mary Rose, de vlaggenschip Lord Nelson, en de HMS Victory. De haven heeft uitstekende snelwegnetwerken en treinverbindingen vanuit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Jersey Portsmouth Veerboten