Veerboot ticket zoeken

Zoek Kiel Oslo veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Kiel naar Oslo met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Kiel Oslo Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Kiel Oslo overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Kiel Oslo overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Kiel Oslo links.

Kiel Oslo Veerboten

  • Color Line
    10 Wekelijks Kiel Oslo afvaarten (20uur 0m)

Kiel Gids

Kiel is een grote stad in Duitsland, gelegen ongeveer 90 kilometer ten noorden van Hamburg. Door zijn geografische ligging aan de zuidwestelijke kust van de Baltische Zee, de haven is het uitgegroeid tot een populaire maritiem centrum voor Duitsland. De thuisbasis van de Duitse marine Baltische Vloot, scheepsbouw centrum en het Instituut voor Mariene wetenschap, het is een belangrijke haven voor cruiseschepen en het verkennen van de Baltische Zee. De haven van Kiel beschikt over moderne en goed uitgeruste personenauto terminals alsmede eerste klas passagiersfaciliteiten, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. Met wegverbindingen via de belangrijkste snelweg A7 naar de rest van Duitsland.

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, en een belangrijk maritieme handel en industriecentrum van Europa, en voor een aantal van de grootste rederijen ter wereld. De haven is gelegen in het centrum van Oslo en is de grootste passagiers-en vrachthaven van Noorwegen. De haven heeft goede faciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar over de weg -en spoorverbindingen.

Zoek alternatieven naar Kiel Oslo Veerboten