Veerboot ticket zoeken

Zoek Klaipeda Karlshamn veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Klaipeda Karlshamn Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Klaipeda naar Karlshamn van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Klaipeda Karlshamn prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Klaipeda or Karlshamn alternatieven hieronder.

Klaipeda Karlshamn Veerboten

  • DFDS Seaways
    7 Wekelijks Klaipeda Karlshamn afvaarten (13uur 0m)

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Karlshamn Gids

Karlshamn is een klein kustplaatsje in Zweden, vernoemd naar de Zweedse koning, dus letterlijk 'Karl de poort'. De haven van Karlshamn ligt in het zuiden van Zweden, aan de Baltische zee. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, evenals een shuttle dienst van en naar de haven.

Zoek alternatieven naar Klaipeda Karlshamn Veerboten