Veerboot ticket zoeken

Zoek Klaipeda Rostock veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Klaipeda naar Rostock met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Klaipeda Rostock Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Klaipeda Rostock veerboten, dienstregelingen, Klaipeda Rostock tarieven en over hoe u een Klaipeda Klaipeda ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Klaipeda Rostock alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Rostock naar Klaipeda pagina!

Klaipeda Rostock Veerboten

  • TT Line
    1 1 wekelijks Klaipeda Rostock afvaarten (36uur 50m)

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Rostock Gids

Rostock ligt in de Duitse regio Mecklenburg - Vorpommern en is de grootste stad van de regio met de een van de grootste havens van de Baltische Zee. Rostock is gevuld met historische bezienswaardigheden en toeristische attracties, zoals galeries en musea. De haven is direct toegankelijk via het Duitse spoor-en wegennet en biedt een goede spreiding van voorzieningen voor bezoekers.

Zoek alternatieven naar Klaipeda Rostock Veerboten