Veerboot ticket zoeken

Zoek Kos Astypalea veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Kos naar Astypalea met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Kos Astypalea Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Kos Astypalea veerboten, dienstregelingen, Kos Astypalea tarieven en over hoe u een Kos Kos ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Kos Astypalea alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Astypalea naar Kos pagina!

Kos Astypalea Veerboten

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Kos Astypalea Veerboten