Veerboot ticket zoeken

Zoek Kos Bodrum veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Kos naar Bodrum met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Kos Bodrum Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Kos Bodrum veerboten, dienstregelingen, Kos Bodrum tarieven en over hoe u een Kos Kos ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Kos Bodrum alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Bodrum naar Kos pagina!

Kos Bodrum Veerboten

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Bodrum Gids

Bodrum is een havenstad in de zuidwestelijke Egeïsche regio van Turkije. Bodrum Castle werd gebouwd in de 15e eeuw en is goed zichtbaar vanaf de haven. Bodrum is de thuisbasis van het museum van onderwaterarcheologie. De havenstad is uitgegroeid tot een bekende bestemming voor bezoekers met luxe jachten, alsmede luxe cruiseschepen.

Zoek alternatieven naar Kos Bodrum Veerboten