Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in La Palma

Klik voor Kaart

Veerboten naar La Palma via Ferries.nl

Boek nu via Ferries.nl, en vertrek vanaf 6 havens richting La Palma. Ferries.nl biedt tickets voor Veerboten naar La Palma met 3 veerbootmaatschappijen, en een keuze uit 1 bestemming in La Palma.

Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

La Palma Gids

La Palma staat bekend als het mooiste en groenste eiland van de Canarische Archipel. Het is het meest noordwestelijke en de vijfde grootste van de zeven belangrijkste Canarische Eilande. Het eiland heeft vele prachtige 17e en 18e eeuwse gebouwen die vorig jaar te zien waren in een documentaire. Deze documentaire bevatte het onderwerp over een mogelijk gevaar van La Palma op geografisch vlak. Doordat er door de vulkanen verschillende hardheden van gesteente bestaan kan dit een gevaar opleveren, maar misschien niet in de komende miljoen jaar. De combinatie van overweldigende natuur, authentieke dorpen en de oceaan rondom met vergeten baaitjes en zonnige stranden maken La Palma tot een ideaal vakantie eiland.