Veerboot ticket zoeken

Zoek Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Santa Cruz de Tenerife naar Santa Cruz de La Palma met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma links.

Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma Veerboten

  • Trasmediterranea
    1 1 wekelijks Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma afvaarten (8uur 1m)

Santa Cruz de Tenerife Gids

Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad van de Canarische Eilanden. De drukke haven van Santa Cruz wordt door zowel vissers als passagiers-en commerciële gebruikt. De haven ligt dicht het centrum van de stad, die vol is met prachtige architectuur en prachtige landschappen. De haven biedt een breed scala aan voorzieningen voor personenauto en is goed verbonden met de rest van het eiland, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma Veerboten