Veerboot ticket zoeken

Zoek Lerwick Aberdeen veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Lerwick naar Aberdeen met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Lerwick Aberdeen Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Lerwick Aberdeen overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Lerwick Aberdeen overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Lerwick Aberdeen links.

Lerwick Aberdeen Veerboten

Lerwick Gids

Lerwick is de hoofdstad en de belangrijkste haven van de Shetland -eilanden in Schotland, gelegen op meer dan 100 mijl afstand van de noordkust van het vasteland van Schotland. De haven en terminal van Lerwick heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, en bussen en taxi‘s naar het centrum van de stad.

Aberdeen Gids

Jamieson's Quay is een haven en ferry terminal gelegen in Aberdeen, Schotland. De terminal heeft een goede toegang tot alle openbaar vervoer en parkeergelegenheid. Aberdeen ligt langs de noordoostelijke kust van het Verenigd Koninkrijk.

Zoek alternatieven naar Lerwick Aberdeen Veerboten