Veerboot ticket zoeken

Zoek Limnos Agios Kirikos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Limnos naar Agios Kirikos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Limnos Agios Kirikos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Limnos Agios Kirikos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Limnos Agios Kirikos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Limnos Agios Kirikos links.

Limnos Agios Kirikos Veerboten

Limnos Gids

Limnos is een Grieks eiland gelegen in de noordelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste en grootste stad van het eiland is Myrina. Faciliteiten in de haven zijn beperkt, maar het centrum met een scala aan voorzieningen voor bezoekers ligt op loopafstand.

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Zoek alternatieven naar Limnos Agios Kirikos Veerboten