Veerboot ticket zoeken

Zoek Lipari Palermo veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Lipari naar Palermo met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Lipari Palermo Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Lipari Palermo overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Lipari Palermo overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Lipari Palermo links.

Lipari Palermo Veerboten

Lipari Gids

Lipari is de grootste van de Eolische Eilanden, gelegen in de Tyrreense Zee voor de noordkust van Sicilië. De belangrijkste industrie van Lipari is historisch gezien puimsteen, die naar het buitenland wordt geëxporteerd. De kleine haven van Lipari heeft genoeg faciliteiten voor de passagiers en bezoekers van het eiland.

Palermo Gids

Palermo is een stad en hoofdstad van de autonome regio Sicilië en de provincie Palermo. De haven van Palermo is de grootste op het eiland Sicilië, met regelmatige veerdiensten naar het vasteland van Italië. De haven heeft zeer beperkte faciliteiten, maar heeft regelmatig sneltreinen en busdiensten. De haven ligt in het hart van de stad, met restaurants en winkels.

Zoek alternatieven naar Lipari Palermo Veerboten