Veerboot ticket zoeken

Zoek Lipari Salerno veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Lipari naar Salerno met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Lipari Salerno Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Lipari Salerno veerboten, dienstregelingen, Lipari Salerno tarieven en over hoe u een Lipari Lipari ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Lipari Salerno alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Salerno naar Lipari pagina!

Lipari Salerno Veerboten

  • Alilauro
    2 Wekelijks Lipari Salerno afvaarten (5uur 45m)

Lipari Gids

Lipari is de grootste van de Eolische Eilanden, gelegen in de Tyrreense Zee voor de noordkust van Sicilië. De belangrijkste industrie van Lipari is historisch gezien puimsteen, die naar het buitenland wordt geëxporteerd. De kleine haven van Lipari heeft genoeg faciliteiten voor de passagiers en bezoekers van het eiland.

Salerno Gids

Salerno is een stad in het zuidwesten van Italië gelegen aan de Golf van Salerno, aan de Tyrrheense Zee. Salerno is een belangrijkste stad in de buurt van de kust van Amalfi, met de steden Amalfi en Positano. De stad heeft een lange geschiedenis en is vol met bezienswaardigheden en architectuur. De haven van Salerno ligt ten westen van de stad en is gemakkelijk bereikbaar over de weg en het openbaar vervoer. De terminal heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Lipari Salerno Veerboten