Veerboot ticket zoeken

Zoek Lipari Stromboli veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Lipari naar Stromboli met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Lipari Stromboli Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Lipari Stromboli ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Lipari Stromboli alternatieven hieronder.

Lipari Stromboli Veerboten

Lipari Gids

Lipari is de grootste van de Eolische Eilanden, gelegen in de Tyrreense Zee voor de noordkust van Sicilië. De belangrijkste industrie van Lipari is historisch gezien puimsteen, die naar het buitenland wordt geëxporteerd. De kleine haven van Lipari heeft genoeg faciliteiten voor de passagiers en bezoekers van het eiland.

Stromboli Gids

Stromboli is een klein eiland gelegen op de kust van Sicilië aan de Tyrreense Zee, een van de acht Eolische eilanden. Stromboli is de thuisbasis van een van de drie actieve vulkanen in Italië en ligt op de vulkanische boog in het noorden van Sicilië. De haven van Stromboli is goed aangegeven over de weg, en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Lipari Stromboli Veerboten