Veerboot ticket zoeken

Zoek Lipari Vulcano veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Lipari naar Vulcano met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Lipari Vulcano Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Lipari Vulcano overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Lipari Vulcano overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Lipari Vulcano links.

Lipari Vulcano Veerboten

Lipari Gids

Lipari is de grootste van de Eolische Eilanden, gelegen in de Tyrreense Zee voor de noordkust van Sicilië. De belangrijkste industrie van Lipari is historisch gezien puimsteen, die naar het buitenland wordt geëxporteerd. De kleine haven van Lipari heeft genoeg faciliteiten voor de passagiers en bezoekers van het eiland.

Vulcano Gids

Vulcano is onderdeel van de Eolische eilanden in het noorden van Sicilië in Italië. Het eiland heeft een aantal vulkanische centra op het eiland, waaronder een van de vier actieve vulkanen in Italië. De mooie kleine eiland heeft een prachtig landschap en staat bekend om haar mid baths. De haven is gemakkelijk bereikbaar en is goed aangegeven. De haven heeft diverse passagiersfaciliteiten.

Zoek alternatieven naar Lipari Vulcano Veerboten