Veerboot ticket zoeken

Zoek Lipsi Kos veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Lipsi naar Kos met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Lipsi Kos Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Lipsi Kos veerboten, dienstregelingen, Lipsi Kos tarieven en over hoe u een Lipsi Lipsi ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Lipsi Kos alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Kos naar Lipsi pagina!

Lipsi Kos Veerboten

Lipsi Gids

Lipsi is een klein eiland gelegen in de noordelijke gedeelte van Griekse Dodekanesos eilanden, tussen Samos en Kalymnos. De kleine haven van Lipsi biedt goede verbindingen naar de omliggende eilanden.

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Lipsi Kos Veerboten