Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Malta

Klik voor Kaart

Bestemmingen in Malta

Veerboten naar Malta via Ferries.nl

Op zoek naar tickets voor Veerboten naar Malta? Met Ferries.nl vindt u snel en eenvoudig tickets, dienstregelingen en informatie over alle veerbootmaatschappijen en vetrekhavens!

Er zijn momenteel 2 veerbootmaatschappijen met veerdiensten van 3 vertrekhavens, met een keuze uit 1 ferry bestemmingen in Malta, allemaal beschikbaar via Ferries.nl.

Hieronder vindt u meer informatie over Veerboten naar Malta. Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Malta Gids

Malta is in Zuid-Europa en is gelegen in het midden van de Middellandse Zee, ten zuiden van Sicilië en ten oosten van Tunesië. Malta heeft betrekking op iets meer dan 122 vierkante mijl, waardoor het een van de kleinste landen van Europa is met een van de meest dichtbevolkte landen ter wereld. Dit kleine eiland heeft Noord-Afrikaanse en Arabische invloeden en de keuken is geïnspireerd op het heerlijke Siciliaanse eten. Eigen karakter, barokke architectuur en kleurrijke veerboten in de havens, ervaar de unieke charme van Malta.

Veerboten naar Malta