Veerboot ticket zoeken

Zoek Salerno Valletta veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Salerno naar Valletta met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Salerno Valletta Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Salerno Valletta ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Salerno Valletta alternatieven hieronder.

Salerno Valletta Veerboten

Salerno Gids

Salerno is een stad in het zuidwesten van Italië gelegen aan de Golf van Salerno, aan de Tyrrheense Zee. Salerno is een belangrijkste stad in de buurt van de kust van Amalfi, met de steden Amalfi en Positano. De stad heeft een lange geschiedenis en is vol met bezienswaardigheden en architectuur. De haven van Salerno ligt ten westen van de stad en is gemakkelijk bereikbaar over de weg en het openbaar vervoer. De terminal heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Valletta Gids

Valletta is de Maltese hoofdstad en is gelegen aan de oostkust. Bezoekers komen naar Valletta om de verbazingwekkende architectuur, beeldende kunst en prachtig landschap te bewonderen. Valletta is bekroond met de status van werelderfgoed vanwege zijn verleidelijke geschiedenis.

Zoek alternatieven naar Salerno Valletta Veerboten