Veerboot ticket zoeken

Zoek Marseille Oran veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Marseille Oran Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Marseille naar Oran van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Marseille Oran prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Marseille or Oran alternatieven hieronder.

Marseille Oran Veerboten

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Oran Gids

Oran ligt aan de noordwestelijke Middellandse kust van Algerije, en is de tweede grootste stad van het land. De haven van Oran is een grote industriële en commerciële haven en de thuisbasis van drie universiteiten. De haven heeft goede faciliteiten en het centrum van de stad ligt dichtbij met een scala aan voorzieningen voor passagiers en gemakkelijke toegang vanaf de snelweg.

Zoek alternatieven naar Marseille Oran Veerboten