Veerboot ticket zoeken

Zoek Marseille Skikda veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Marseille naar Skikda met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Marseille Skikda Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Marseille Skikda veerboten, dienstregelingen, Marseille Skikda tarieven en over hoe u een Marseille Marseille ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Marseille Skikda alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Skikda naar Marseille pagina!

Marseille Skikda Veerboten

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Skikda Gids

Skikda ligt in het noordoosten van Algerije, met veerverbindingen naar Frankrijk en Spanje. De haven is een grote distributie- hub voor de import en export, alsmede passagiers-en toeristenschepen. De stad is een populaire toeristische bestemming met prachtige stranden en een warme mediterrane klimaat. Skikda was voorheen bekend als Phillipeville, onder Frans gezag , totdat hij kreeg zijn onafhankelijkheid in 1962.

Zoek alternatieven naar Marseille Skikda Veerboten