Veerboot ticket zoeken

Zoek Marseille Tunis veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Marseille naar Tunis met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Marseille Tunis Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Marseille Tunis veerboten, dienstregelingen, Marseille Tunis tarieven en over hoe u een Marseille Marseille ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Marseille Tunis alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Tunis naar Marseille pagina!

Marseille Tunis Veerboten

  • Corsica Linea
    3 Wekelijks Marseille Tunis afvaarten (21uur 0m)
  • CTN Ferries
    3 Wekelijks Marseille Tunis afvaarten (21uur 0m)

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Tunis Gids

Tunis is de hoofdstad van Tunesië. De stad is gelegen aan de Middellandse kust van Afrika. De stad heeft nog steeds een zeer Franse koloniale gevoel dat nog steeds herkenbaar is in de gerechten met rijke voedsel en Arabische specerijen. De belangrijkste haven en vissershaven is gelegen in het centrum van La Goulette, ongeveer 8 mijl van het centrum van Tunis. U vindt een aantal van de beste visrestaurants rond de haven, maar weinig anders.

Zoek alternatieven naar Marseille Tunis Veerboten