Veerboot ticket zoeken

Zoek Tunis Marseille veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Tunis naar Marseille met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Tunis Marseille Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Tunis Marseille overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Tunis Marseille overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Tunis Marseille links.

Tunis Marseille Veerboten

  • Corsica Linea
    3 Wekelijks Tunis Marseille afvaarten (22uur 30m)
  • CTN Ferries
    3 Wekelijks Tunis Marseille afvaarten (19uur 0m)

Tunis Gids

Tunis is de hoofdstad van Tunesië. De stad is gelegen aan de Middellandse kust van Afrika. De stad heeft nog steeds een zeer Franse koloniale gevoel dat nog steeds herkenbaar is in de gerechten met rijke voedsel en Arabische specerijen. De belangrijkste haven en vissershaven is gelegen in het centrum van La Goulette, ongeveer 8 mijl van het centrum van Tunis. U vindt een aantal van de beste visrestaurants rond de haven, maar weinig anders.

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Zoek alternatieven naar Tunis Marseille Veerboten