Veerboot ticket zoeken

Zoek Mykonos Agios Kirikos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Mykonos Agios Kirikos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Mykonos naar Agios Kirikos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Mykonos Agios Kirikos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Mykonos or Agios Kirikos alternatieven hieronder.

Mykonos Agios Kirikos Veerboten

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen. De haven van Mykonos heeft bootverbindingen met de andere Cycladen eilanden en het vasteland van Griekenland. Het eiland is een drukke toeristische bestemming en de drukke haven heeft regelmatige dagelijkse veerdiensten en een busdienst vanaf de oude haven.

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Zoek alternatieven naar Mykonos Agios Kirikos Veerboten