Veerboot ticket zoeken

Zoek Mykonos Vathi veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Mykonos naar Vathi boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Mykonos Vathi Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Mykonos Vathi, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Mykonos Vathi alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Mykonos Vathi Veerboten

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen. De haven van Mykonos heeft bootverbindingen met de andere Cycladen eilanden en het vasteland van Griekenland. Het eiland is een drukke toeristische bestemming en de drukke haven heeft regelmatige dagelijkse veerdiensten en een busdienst vanaf de oude haven.

Vathi Gids

Vathi ligt op het eiland Samos, aan de noord Egeïsche Zee van Griekenland. Vathi is de hoofdstad en grootste stad van het eiland. De haven van Vathi is een van de twee havens op Samos, gelegen in het oosten van het eiland. Bekend om zijn kristalheldere water en de weelderige groene terrein, het is een populaire toeristische bestemming. De hoofdstad ligt aan de haven, die zich uitstrekt naar een prachtige baai.

Zoek alternatieven naar Mykonos Vathi Veerboten