Veerboot ticket zoeken

Zoek Mytilene Evdilos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Mytilene naar Evdilos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Mytilene Evdilos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Mytilene Evdilos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Mytilene Evdilos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Mytilene Evdilos links.

Mytilene Evdilos Veerboten

Mytilene Gids

Mytilini is de hoofdstad van het eiland Lesbos in Griekenland, gelegen in het noorden van de Egeïsche Zee. De haven van Mytilini is de belangrijkste haven van het eiland.

Evdilos Gids

Evdilos is een dorp gelegen in het centrale deel van het griekse eiland Ikaria. De rustige en traditionele Griekse dorp heeft een kleine pittoreske haven omringd door traditionele gebouwen en kleine weggetjes. Het dorp is het best te verkennen per auto als je de haven verlaat, met een eigen auto of als voetpassagier. De lokale busdiensten zijn beperkt. De stranden hebben prachtig wit zand en helder blauw water, waardoor het een dorp is met ongerepte natuur.

Zoek alternatieven naar Mytilene Evdilos Veerboten