Veerboot ticket zoeken

Zoek Palermo Tunis veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Palermo naar Tunis met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Palermo Tunis Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Palermo Tunis veerboten, dienstregelingen, Palermo Tunis tarieven en over hoe u een Palermo Palermo ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Palermo Tunis alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Tunis naar Palermo pagina!

Palermo Tunis Veerboten

Palermo Gids

Palermo is een stad en hoofdstad van de autonome regio Sicilië en de provincie Palermo. De haven van Palermo is de grootste op het eiland Sicilië, met regelmatige veerdiensten naar het vasteland van Italië. De haven heeft zeer beperkte faciliteiten, maar heeft regelmatig sneltreinen en busdiensten. De haven ligt in het hart van de stad, met restaurants en winkels.

Tunis Gids

Tunis is de hoofdstad van Tunesië. De stad is gelegen aan de Middellandse kust van Afrika. De stad heeft nog steeds een zeer Franse koloniale gevoel dat nog steeds herkenbaar is in de gerechten met rijke voedsel en Arabische specerijen. De belangrijkste haven en vissershaven is gelegen in het centrum van La Goulette, ongeveer 8 mijl van het centrum van Tunis. U vindt een aantal van de beste visrestaurants rond de haven, maar weinig anders.

Zoek alternatieven naar Palermo Tunis Veerboten