Veerboot ticket zoeken

Zoek Palma Barcelona veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Palma naar Barcelona met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Palma Barcelona Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Palma Barcelona overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Palma Barcelona overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Palma Barcelona links.

Palma Barcelona Veerboten

  • Balearia
    7 Wekelijks Palma Barcelona afvaarten (7uur 45m)
  • Trasmediterranea
    9 Wekelijks Palma Barcelona afvaarten (7uur 30m)

Palma Gids

Palma is de hoofdstad van de autonome gemeenschap van de Balearen in Spanje en is gelegen aan de zuidkust van het eiland aan de baai van Palma. De stad is rijk in de Spaanse geschiedenis en is een belangrijke haven van de Balearen. De stad verwelkomt veel toeristen en cruiseschepen het hele jaar door.

Barcelona Gids

Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje. De stad is tegenwoordig een wereldleider in het toerisme en handel waardoor het een van 's werelds belangrijkste globale steden is. Barcelona is ook een belangrijk verkeersknooppunt met een van de belangrijkste havens van Europa, met een uitgebreide netwerken van snelwegen en trein verbindingen naar Frankrijk en de rest van Europa.

Zoek alternatieven naar Palma Barcelona Veerboten