Veerboot ticket zoeken

Zoek Palma Valencia veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Palma naar Valencia met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Palma Valencia Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Palma Valencia ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Palma Valencia alternatieven hieronder.

Palma Valencia Veerboten

  • Balearia
    13 Wekelijks Palma Valencia afvaarten (8uur 0m)
  • Trasmediterranea
    7 Wekelijks Palma Valencia afvaarten (8uur 0m)

Palma Gids

Palma is de hoofdstad van de autonome gemeenschap van de Balearen in Spanje en is gelegen aan de zuidkust van het eiland aan de baai van Palma. De stad is rijk in de Spaanse geschiedenis en is een belangrijke haven van de Balearen. De stad verwelkomt veel toeristen en cruiseschepen het hele jaar door.

Valencia Gids

Valencia is de hoofdstad van de regio Valencia en de derde grootste stad van Spanje. De haven van Valencia is de grootste van Spanje en een van de grootste aan de Middellandse kust. De stad heeft vele historische gebouwen, waaronder een middeleeuwse kathedraal en prachtige stadspoorten. De haven is goed aangegeven over de weg, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Palma Valencia Veerboten