Veerboot ticket zoeken

Zoek Plymouth Santander veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Plymouth naar Santander met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Plymouth Santander Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Plymouth Santander veerboten, dienstregelingen, Plymouth Santander tarieven en over hoe u een Plymouth Plymouth ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Plymouth Santander alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Santander naar Plymouth pagina!

Plymouth Santander Veerboten

Plymouth Gids

Plymouth is gelegen aan de zuidkust van Devon, Engeland, met een geschiedenis zo ver terug als de Bronstijd. Plymouth is de thuisbasis van de grootste marinebasis van West-Europa. De Britse marine is van Plymouth vertrokken om Spaanje Armada te verslaan. De haven van Plymouth is volledig uitgerust met alle passagiersfaciliteiten en heeft een snelle directe verbinding met Londen met het spoorwegnetwerk van Great Western.

Santander Gids

De historische havenstad Santander ligt aan de noordkust van Spanje en is de hoofdstad van Cantabrië. De stad is gebouwd rond de haven in het centrum van de stad en is sinds de bezetting van het Romeinse Rijk in gebruik. De haven biedt goede voorzieningen voor passagiers en de toegang tot het uitgebreide wegennet en het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Plymouth Santander Veerboten