Veerboot ticket zoeken

Zoek Porto Torres Propriano veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Porto Torres Propriano Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Porto Torres naar Propriano ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Porto Torres Propriano of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Porto Torres Propriano Veerboten

  • La Meridionale
    1 1 wekelijks Porto Torres Propriano afvaarten (3uur 30m)

Porto Torres Gids

Porto Torres is gelegen aan de kust van noordwest Sardinië. De haven van Porto Torres heeft beperkt passagiersvoorzieningen, vanwege de ligging, alle voorzieningen zijn slechts een korte loopafstand, met toegang tot lokale wegen en het openbaar vervoer.

Propriano Gids

Propriano is gelegen aan de westkust van Corsica, en is een drukke badplaats en het toegangshaven tot Corsica, Frankrijk en Sardinië. Het eiland is een populaire badplaats voor watersporten en biedt een breed scala aan traditionele restaurants met prachtige uitzichten gelegen in de mooie jachthaven. De haven van Propriano heeft een goed aanbod aan passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de goed bewegwijzerde wegennet in de stad.

Zoek alternatieven naar Porto Torres Propriano Veerboten