Veerboot ticket zoeken

Zoek Santa Teresa di Gallura Bonifacio veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Santa Teresa di Gallura naar Bonifacio boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Santa Teresa di Gallura Bonifacio Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Santa Teresa di Gallura Bonifacio, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Santa Teresa di Gallura Bonifacio alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Santa Teresa di Gallura Bonifacio Veerboten

  • Moby Lines
    4 Dagelijks Santa Teresa di Gallura Bonifacio afvaarten (0uur 50m)
  • Blu Navy
    3 Dagelijks Santa Teresa di Gallura Bonifacio afvaarten (1uur 0m)

Santa Teresa di Gallura Gids

Santa Teresa di Gallura is gelegen aan de noordelijke punt van het prachtige eiland Sardinië in Italië. De passagiershaven biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten.

Bonifacio Gids

Bonifacio Ligt op de zuidpunt van het franse eiland Corsica en is van het eiland Sardinië gescheiden door de Straat van Bonifacio. De haven en de prachtige jachthaven is een reguliere stop voor luxe schepen en jachten, en biedt regelmatige veerdiensten van en naar de haven, alsmede dagtochten. De cafes en restaurants in de haven hebben mooi uitzichten en zijn ideaal voor het bewonderen van de geplaveide straatjes van de oude stad.

Zoek alternatieven naar Santa Teresa di Gallura Bonifacio Veerboten