Veerboot ticket zoeken

Zoek Porto Vecchio Nice veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Porto Vecchio naar Nice met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Porto Vecchio Nice Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Porto Vecchio Nice overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Porto Vecchio Nice overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Porto Vecchio Nice links.

Porto Vecchio Nice Veerboten

Porto Vecchio Gids

Porto Vecchio is een gemeente in het departement Corse-du-sud van Frankrijk gelegen aan de zuidelijke kust van Corsica. Ooit bekend als 'de stad van zout‘, de kwelders zijn niet meer in gebruik. De haven en de passagiersterminals hebben een breed scala aan faciliteiten voor bezoekers.

Nice Gids

Nice bevindt zich aan de zuidoostkust van Frankrijk aan de Middellandse Zee. De haven van Nice bekend als Lympia ligt dicht bij het historische deel van de stad en op slechts korte loopafstand van de belangrijkste toeristische gebieden. De terminals zijn modern en hebben een goed aanbod van passagiersfaciliteiten en pendeldiensten, en de haven is van de snelweg E8 goed aangegeven.

Zoek alternatieven naar Porto Vecchio Nice Veerboten