Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Frankrijk

Klik voor Kaart

Veerboten naar Frankrijk via Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u Veerboten naar Frankrijk bij alle belangrijke veerbootmaatschappijen, vanuit de meeste bekende havens, evenals enkele minder bekende havens!

Ferries.nl biedt 47 ferry overtochten naar Frankrijk bij 15 veerbootmaatschappijen, vanuit 28 veerboot havens met een keuze uit ongeveer 15 bestemmingen in Frankrijk.

Zie hieronder voor meer informatie over ferry overtochten naar Frankrijk, of vraag een offerte aan door de gewenste route uit het menu te kiezen!

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Frankrijk pagina!

Frankrijk Gids

Frankrijk kan met trots zich een van ‘s werelds meest populaire toeristische bestemmingen noemen. Het land beschikt over een breed scala aan toeristische bezienswaardigheden, enkele van de grootste stranden van Europa, de mooiste historische monumenten, mooie steden, idyllische landschap en nog veel meer, evenals een reputatie voor lekker eten en heerlijke wijnen. Ideaal voor alles van city trips in plaatsen zoals Parijs, Nice en Bordeaux, tot vakanties op het platteland. U kunt voor een of twee weken ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op zee.

Veerboten naar Frankrijk