Veerboot ticket zoeken

Zoek Propriano Porto Torres veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Propriano naar Porto Torres met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Propriano Porto Torres Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Propriano Porto Torres ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Propriano Porto Torres alternatieven hieronder.

Propriano Porto Torres Veerboten

  • La Meridionale
    1 1 wekelijks Propriano Porto Torres afvaarten (4uur 0m)

Propriano Gids

Propriano is gelegen aan de westkust van Corsica, en is een drukke badplaats en het toegangshaven tot Corsica, Frankrijk en Sardinië. Het eiland is een populaire badplaats voor watersporten en biedt een breed scala aan traditionele restaurants met prachtige uitzichten gelegen in de mooie jachthaven. De haven van Propriano heeft een goed aanbod aan passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de goed bewegwijzerde wegennet in de stad.

Porto Torres Gids

Porto Torres is gelegen aan de kust van noordwest Sardinië. De haven van Porto Torres heeft beperkt passagiersvoorzieningen, vanwege de ligging, alle voorzieningen zijn slechts een korte loopafstand, met toegang tot lokale wegen en het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Propriano Porto Torres Veerboten