Veerboot ticket zoeken

Zoek Bonifacio Santa Teresa di Gallura veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bonifacio Santa Teresa di Gallura Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bonifacio Santa Teresa di Gallura veerboten, dienstregelingen, Bonifacio Santa Teresa di Gallura tarieven en over hoe u een Bonifacio Bonifacio ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bonifacio Santa Teresa di Gallura alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Santa Teresa di Gallura naar Bonifacio pagina!

Bonifacio Santa Teresa di Gallura Veerboten

  • Moby Lines
    4 Dagelijks Bonifacio Santa Teresa di Gallura afvaarten (0uur 50m)
  • Blu Navy
    3 Dagelijks Bonifacio Santa Teresa di Gallura afvaarten (1uur 0m)

Bonifacio Gids

Bonifacio Ligt op de zuidpunt van het franse eiland Corsica en is van het eiland Sardinië gescheiden door de Straat van Bonifacio. De haven en de prachtige jachthaven is een reguliere stop voor luxe schepen en jachten, en biedt regelmatige veerdiensten van en naar de haven, alsmede dagtochten. De cafes en restaurants in de haven hebben mooi uitzichten en zijn ideaal voor het bewonderen van de geplaveide straatjes van de oude stad.

Santa Teresa di Gallura Gids

Santa Teresa di Gallura is gelegen aan de noordelijke punt van het prachtige eiland Sardinië in Italië. De passagiershaven biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Bonifacio Santa Teresa di Gallura Veerboten