Veerboot ticket zoeken

Zoek Rafina Evdilos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Rafina naar Evdilos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Rafina Evdilos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Rafina Evdilos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Rafina Evdilos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Rafina Evdilos links.

Rafina Evdilos Veerboten

  • SeaJets
    2 Wekelijks Rafina Evdilos afvaarten (7uur 40m)

Rafina Gids

Rafina is een traditionele havenstad gelegen aan de oostkust van het zuidelijke Griekse vasteland. De kleine, traditionele Griekse stad heeft een verscheidenheid aan visrestaurants en cafes en is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de nabijheid van Athene. De drukke haven heeft regelmatige verbindingen met andere Cycladen en heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Evdilos Gids

Evdilos is een dorp gelegen in het centrale deel van het griekse eiland Ikaria. De rustige en traditionele Griekse dorp heeft een kleine pittoreske haven omringd door traditionele gebouwen en kleine weggetjes. Het dorp is het best te verkennen per auto als je de haven verlaat, met een eigen auto of als voetpassagier. De lokale busdiensten zijn beperkt. De stranden hebben prachtig wit zand en helder blauw water, waardoor het een dorp is met ongerepte natuur.

Zoek alternatieven naar Rafina Evdilos Veerboten