Veerboot ticket zoeken

Zoek Rafina Heraklion veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Rafina naar Heraklion met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Rafina Heraklion Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Rafina Heraklion veerboten, dienstregelingen, Rafina Heraklion tarieven en over hoe u een Rafina Rafina ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Rafina Heraklion alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Heraklion naar Rafina pagina!

Rafina Heraklion Veerboten

Rafina Gids

Rafina is een traditionele havenstad gelegen aan de oostkust van het zuidelijke Griekse vasteland. De kleine, traditionele Griekse stad heeft een verscheidenheid aan visrestaurants en cafes en is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de nabijheid van Athene. De drukke haven heeft regelmatige verbindingen met andere Cycladen en heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Rafina Heraklion Veerboten