Veerboot ticket zoeken

Zoek Salina Stromboli veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Salina naar Stromboli boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Salina Stromboli Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Salina Stromboli, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Salina Stromboli alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Salina Stromboli Veerboten

Salina Gids

Salina is een eiland ten noorden van Sicilië, gelegen in het zuiden van Italië en de op een na grootste eiland van de archipel. De stad is opgebouwd uit zes vulkanen, die nu inactief zijn, en was ooit een Griekse nederzetting. Het eiland is klein, waarbij de haven goed is bereikbaar. De haven heeft diverse faciliteiten en verwelkomt passagiers-en vrachtschepen van het vasteland van Italië.

Stromboli Gids

Stromboli is een klein eiland gelegen op de kust van Sicilië aan de Tyrreense Zee, een van de acht Eolische eilanden. Stromboli is de thuisbasis van een van de drie actieve vulkanen in Italië en ligt op de vulkanische boog in het noorden van Sicilië. De haven van Stromboli is goed aangegeven over de weg, en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Salina Stromboli Veerboten