Veerboot ticket zoeken

Zoek Sandefjord Stromstad veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Sandefjord naar Stromstad met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Sandefjord Stromstad Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Sandefjord Stromstad veerboten, dienstregelingen, Sandefjord Stromstad tarieven en over hoe u een Sandefjord Sandefjord ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Sandefjord Stromstad alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Stromstad naar Sandefjord pagina!

Sandefjord Stromstad Veerboten

  • Fjord Line
    4 Wekelijks Sandefjord Stromstad afvaarten (2uur 30m)
  • Color Line
    4 Dagelijks Sandefjord Stromstad afvaarten (2uur 30m)

Sandefjord Gids

Sandefjord ligt in de provincie Vestfold, in Noorwegen. Sandefjord staat bekend als de plaats waar de best bewaarde Vikingschip werd afgegraven; de resten worden nu tentoongesteld in het Vikingschip Museum in Oslo. De haven van Sandefjord ligt in het centrum van de stad en biedt eenvoudige passagier faciliteiten. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en is goed aangegeven over de weg, op de E18.

Stromstad Gids

Stromstad ligt in het westen van Zweden en is van oudsher een vissersdorp. De stad is de afgelopen jaren populair geworden vanwege de historische bezienswaardigheden en monumenten verspreid over de stad. De belangrijkste haven ligt in de nabijheid van de belangrijkste stad. Er is een gratis busdienst van het centrum van de stad direct naar de haven evenals andere openbaar vervoer en een scala aan faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Sandefjord Stromstad Veerboten