Veerboot ticket zoeken

Zoek Stromstad Sandefjord veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Stromstad naar Sandefjord boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Stromstad Sandefjord Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Stromstad Sandefjord, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Stromstad Sandefjord alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Stromstad Sandefjord Veerboten

  • Fjord Line
    4 Wekelijks Stromstad Sandefjord afvaarten (2uur 30m)
  • Color Line
    4 Dagelijks Stromstad Sandefjord afvaarten (2uur 30m)

Stromstad Gids

Stromstad ligt in het westen van Zweden en is van oudsher een vissersdorp. De stad is de afgelopen jaren populair geworden vanwege de historische bezienswaardigheden en monumenten verspreid over de stad. De belangrijkste haven ligt in de nabijheid van de belangrijkste stad. Er is een gratis busdienst van het centrum van de stad direct naar de haven evenals andere openbaar vervoer en een scala aan faciliteiten.

Sandefjord Gids

Sandefjord ligt in de provincie Vestfold, in Noorwegen. Sandefjord staat bekend als de plaats waar de best bewaarde Vikingschip werd afgegraven; de resten worden nu tentoongesteld in het Vikingschip Museum in Oslo. De haven van Sandefjord ligt in het centrum van de stad en biedt eenvoudige passagier faciliteiten. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en is goed aangegeven over de weg, op de E18.

Zoek alternatieven naar Stromstad Sandefjord Veerboten