Veerboot ticket zoeken

Zoek Spetses Piraeus veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Spetses naar Piraeus met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Spetses Piraeus Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Spetses Piraeus overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Spetses Piraeus overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Spetses Piraeus links.

Spetses Piraeus Veerboten

Spetses Gids

Spetses ligt in de Attika regio van Griekenland en wordt soms een van de Saronische eilanden genoemd. Het eiland is gelegen aan de Middellandse Zee en verwelkomt regelmatig veerboten van Piraeus. De kleine haven wordt omringd door cafes en boetiekjes, en heeft een ongerepte charme die relatief onontdekt is gebleven door het toerisme.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Spetses Piraeus Veerboten