Veerboot ticket zoeken

Zoek Spetses Porto Heli veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Spetses naar Porto Heli met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Spetses Porto Heli Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Spetses Porto Heli overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Spetses Porto Heli overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Spetses Porto Heli links.

Spetses Porto Heli Veerboten

Spetses Gids

Spetses ligt in de Attika regio van Griekenland en wordt soms een van de Saronische eilanden genoemd. Het eiland is gelegen aan de Middellandse Zee en verwelkomt regelmatig veerboten van Piraeus. De kleine haven wordt omringd door cafes en boetiekjes, en heeft een ongerepte charme die relatief onontdekt is gebleven door het toerisme.

Porto Heli Gids

Porto Heli is omringd door helder water, oude artefacten en een aantal adembenemende stranden. De kustlijn wordt in de zomermaanden gebombardeerd met jachten vanwege de ideale weersomstandigheden.

Zoek alternatieven naar Spetses Porto Heli Veerboten